Ledové ovoce - černý rybíz s kardamonem 330 ml
Kód: 1032Související produkty
Plnými doušky si vychutnejte lahodnou kombinaci zkaramelizovaného ovoce a vybraného koření. Nejlépe chutná vychlazený.
Rozpustní čajoví medvídci s příchutí rebarbory a černého bezu jsou doslova nápojem bohů!
Detailní popis produktu
Ledové ovoce je inspirováno španělským nápojem „sangría" - avšak je nealkoholické, takže si ho mohou vychutnávat děti i dospělí.
Černý rybíz s kardamomem je velmi chutná a zajímavá příchuť. Společně s dalšími druhy ovoce vytváří originální harmonii, která si vás chytne a nepustí.
Plnými doušky si vychutnejte lahodnou kombinaci zkaramelizovaného ovoce a vybraného koření. Nejlépe chutná vychlazený.
Složení: voda, cukr, černý rybíz (min. 45 % ovocného podílu), jablko, višeň, jahoda a kardamom.
Vyrobeno v ČR
Objem: 330 ml
Upozornění: nápoj obsahuje větší kousky ovoce, nebezpečí vdechnutí.
Podávejte chlazené, vychlazené nebo při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním světlem. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ledové ovoce - nápoj |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.55 kg |
| EAN: | 8594166757110 |
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
