Ledové ovoce - černý rybíz s kardamonem 330 ml
Kód: 1032Související produkty
Plnými doušky si vychutnejte lahodnou kombinaci zkaramelizovaného ovoce a vybraného koření. Nejlépe chutná vychlazený.
Rozpustní čajoví medvídci s příchutí rebarbory a černého bezu jsou doslova nápojem bohů!
Babiččin sirup ovocný Maracuja a mango je hustý sirup pro přípravu lahodného nápoje i k ochucení dezertů či zmrzliny. S vysokým podílem ovocné dužiny.
Benediktinský bylinný extrakt z Tymiánu obecného ve formě sirupu přispívá k normálnímu dýchání a trávení. Dále napomáhá odolnosti organismu je přírodním antioxidantem. Bez...
Benediktinský bylinný extrakt z divizny velkokvěté ve formě sirupu přispívá k normální činnosti dýchací soustavy, hltanu, trávení a normální funkci močového měchýře a ledvin....
Benediktinský bylinný extrakt z růže šípkové ve formě sirupu přispívá k přirozené obranyschopnosti a odolnosti organismu. Napomáhá normální činnosti dýchání, močového měchýře a...
Sirup je bez zbytečné chemie v podobě konzervantů, éček, aromat nebo barviv
Detailní popis produktu
Ledové ovoce je inspirováno španělským nápojem „sangría" - avšak je nealkoholické, takže si ho mohou vychutnávat děti i dospělí.
Černý rybíz s kardamomem je velmi chutná a zajímavá příchuť. Společně s dalšími druhy ovoce vytváří originální harmonii, která si vás chytne a nepustí.
Plnými doušky si vychutnejte lahodnou kombinaci zkaramelizovaného ovoce a vybraného koření. Nejlépe chutná vychlazený.
Složení: voda, cukr, černý rybíz (min. 45 % ovocného podílu), jablko, višeň, jahoda a kardamom.
Vyrobeno v ČR
Objem: 330 ml
Upozornění: nápoj obsahuje větší kousky ovoce, nebezpečí vdechnutí.
Podávejte chlazené, vychlazené nebo při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním světlem. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ledové ovoce - nápoj |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.55 kg |
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.